ארוחה ב5 דקות! ריזוטו פטריות של השף יוחנן
אסתי חדד Comments Off on ארוחה ב5 דקות! ריזוטו פטריות של השף יוחנןהתכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- לאפשר במקום להשתדל: רחל בולטון במסר עוצמתי
- "כשהאישה לא שמחה הבעל חווה ירידה בערך העצמי"
- בשורה: נמצא פתרון לשיבושי GPS בתחבורה הציבורית
- התפילות מתקבלות: נדחתה הוצאתו להורג של יהודי באיראן
- אמו של חטוף מאשימה: גנץ ומפגיני קפלן מונעים חזרת בנה
תגיות
מאת: השף יוחנן למביאסי, מתוך פינת המתכונים "הסודות של השף יוחנן".
זמן עבודה: 5 דק' רמת קושי: קל כשרות: פרווה כמות: 4 מנות
מצרכים:
1 כף שמן זית
350 גר' פטריות חתוכות
100 גר' קינואה
1 ליטר מרק ירקות חם (אפשר מ1-2 כפות אבקה)
175 גר' אורז ריזוטו
חופן טימין
לריזוטו חלבי: גבינת פרמז'ן מגוררת
האזינו לשף יוחנן מסביר בפינתו על אופן הכנת המתכון:
אופן ההכנה:
לחמם שמן בסיר ולטגן את הפטריות 2-3 דק', מוסיפים את הקינואה ומערבבים עוד כדקה.
מנמיכים את האש ושופכים את ליטר הציר מרק כשהוא חם.
מוסיפים את הריזוטו ומערבבים לאט לאט.
מכסים את הסיר ומבשלים 5 דק', מוציאים את המכסה ומערבבים. מבשלים עד שהאורז מוכן.
טיפ: אפשר לחלק את הציר ל3 שלישים, מבשלים את הריזוטו עם השליש הראשון של הציר, אחרי שהוא נספג מוסיפים עוד שליש, מערבבים ומוסיפים את השליש האחרון.
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.